< img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=9514180&fmt=gif" />

Masalah biasa dengan mesin cetak skrin

Jun 28, 2019

Tinggalkan pesanan

Masalah biasa dengan mesin cetak skrin

1. Pengesanan fotoelektrik tidak stabil

Penyelesaian: kerap membersihkan habuk permukaan photovoltaic, laraskan kepekaan pengesanan fotoelektrik, penggantian produk khas yang sepadan dengan photoelectric pengesanan

2. Penyalaan tidak stabil tidak menghasilkan api

Penyelesaian: Gunakan gas bersih dan udara termampat untuk mencegah penyumbatan. Semak garisan, sama ada garisan itu disambungkan kerana ayunan jangka panjang

3. Gerakan silinder tidak diselaraskan

Penyelesaian: Gunakan udara termampat bersih untuk mencegah penyumbatan solenoid atau silinder. Laraskan kedudukan pemasangan silinder untuk mengelakkan silinder silinder

4. penggera sistem UV

Penyelesaian: Mengesan kod penggera dan melihat skema jeda skrin sentuh mengikut kod penggera.

5. Injap solenoid tidak berfungsi

Penyelesaian: Periksa sama ada injap solenoid disekat. Periksa sama ada voltan injap solenoid adalah normal, dan kemudian semak syarat talian yang berkaitan.

6. Penggera motor utama

Penyelesaian: mula-mula mengesan sama ada penyongsang itu mempunyai operasi normal, sama ada voltannya normal, dan kemudian mengesan sama ada motor mempunyai haba, jitter, sama ada terdapat peranti perlanggaran, menyebabkan gerai itu

7. Tekanan udara terlalu rendah

Penyelesaian: Periksa sama ada tekanan udara masuk lebih rendah daripada 4 kg

8. Panggilan kecemasan

Penyelesaian: Matikan suis berhenti kecemasan

8.LED overheating

Penyelesaian: Sama ada perairan tidak mempunyai peredaran yang normal menyebabkan tiada penyejukan. Adakah plag lampu longgar?

9. Tahap air terlalu rendah

Penyelesaian: Sama ada paras air tangki air lebih rendah daripada paras air normal. Sama ada injap pengesanan paras air tidak disambungkan

10. Penggera dalam talian

Penyelesaian: Periksa sama ada terdapat sebarang amaran pada sambungan lain dan mengendalikannya


Hantar pertanyaan
Hubungi kamiSekiranya ada pertanyaan

Kami sangat berharap anda dapat menyertai kami dan menikmati kualiti, inovasi berterusan dan perkhidmatan terbaik kami .

Hubungi sekarang!